Nauwkeurig plaatsen van binnendeuren

Een mooie, stijlvolle en perfect afgewerkte deur geeft uw interieur die exclusieve uitstraling. Ze moeten niet alleen functioneel zijn, maar ook passen in het interieur van uw project. Je binnendeuren bepalen mee het uitzicht en de sfeer van de ruimte.

Contacteer ons

Binnendeuren

Ben je op zoek naar een strakke, moderne deur, schilderdeur of een landelijke binnendeur, contacteer dan Roku uit Malle. Al de binnendeuren zijn van stevige kwaliteit met stijlvol en passend beslag. Hout is een uitstekend materiaal voor deuren. Het is een natuurlijk product met een natuurlijke uitstraling. Hout is sterk, isolerend en heeft een lange levensduur. Verschillende uitvoeringen en materialen behoren tot de mogelijkheden.

Branddeuren

Roku is gecertificeerd om branddeuren te plaatsen. De zaakvoerder, Ronny van Gorp, heeft zelf de cursus gevolgd in Hasselt. Hij plaatst uw branddeuren volgens de wettelijke voorschriften. Roku kan daardoor ook een attest afleveren voor de brandweer en eventueel voor uw brandverzekering, dat de deuren correct geplaatst zijn.